Bekijk ons werk voor Tim Laureys Advocaten.

We bouwden een meertalige, op maat gemaakte website voor deze advocatenkantoor uit Gent. Verder zorgden we ook voor de fotografie, om hun professionele uitstraling perfect vast te leggen. Ontdek hoe wij hebben bijgedragen aan het versterken van hun online aanwezigheid en imago.

Tim Laureys Advocaten, een sterk advocatenkantoor in het prachtige Gent, benaderde ons met de ambitie om hun online aanwezigheid te versterken. Ze wilden een professionele, meertalige website die hun expertise duidelijk zou weerspiegelen.

larkom before after macbook pro mockup tim laureys advocaten before larkom before after macbook pro mockup tim laureys advocaten after

Ons team ontwierp een op maat gemaakte website die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook visueel aantrekkelijk en cohesief oogt. Het creëren van een meertalige website was essentieel om hun internationale doelgroep aan te spreken.

Naast de ontwikkeling van de website namen we ook de verantwoordelijkheid voor hun bedrijfsfotografie. Onze fotograaf heeft zorgvuldig de essentie van het advocatenbureau vastgelegd én bracht alle advocaten professioneel in beeld. Elke foto werd zorgvuldig gekozen en bewerkt alvorens de fotografie opgeleverd werd.

Het resultaat? Dat mag er best zijn! Een moderne website die de identiteit en expertise van Tim Laureys Advocaten weerspiegelt. De combinatie van een meertalige, op maat gemaakte website en professionele fotografie heeft hun online imago aanzienlijk versterkt.

We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van Tim Laureys Advocaten door een online platform te creëren dat hen in staat stelt hun verhaal te vertellen en hun diensten op een effectieve en aantrekkelijke manier te presenteren aan een wereldwijd publiek. Heb jij hun website al bezocht?