/
/
Servatis

Bekijk ons werk voor Servatis.

Een nieuwe website waarbij de focus ligt op een moderne, professionele uitstraling. Ook hebben we teamfoto's gemaakt van hun medewerkers en legden we hun 6 kantoren op beeld vast. Zo hielpen we de online aanwezigheid van Servatis te versterken en hun bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Het hoofddoel van dit project was het ontwerpen en bouwen van een volledig nieuwe website voor Servatis. We maakten een aantrekkelijk ontwerp en hebben zo een online ruimte gebouwd die de kernwaarden van Servatis weerspiegelt.

Servatis heeft indrukwekkende kantoorpanden, en we wilden hun uitstraling en professionaliteit benadrukken. Daarom hebben we gedetailleerde foto’s gemaakt van de binnen- en buitenkant van hun kantooromgeving.

Om de mensen achter Servatis te tonen, hebben we foto’s gemaakt van alle medewerkers. Door de gezichten achter het bedrijf te laten zien, creëren we een menselijke connectie die verder gaat dan zakelijke transacties.

Of het nu gaat om verzekeringen voor je auto, je huis of je gezin, we wilden ervoor zorgen dat bezoekers – jong of oud – snel alle informatie konden ontdekken die voor hen van belang is.

Het resultaat van ons werk voor Servatis is een moderne, professionele online aanwezigheid. De website straalt vertrouwen uit en de team- & kantoorfoto’s voegen een persoonlijke touch toe aan de website. En jij, ben jij al verzekerd van online succes?