Bekijk ons werk voor Blend.

We ontwikkelden de branding & website voor deze hippe koffiebar in het hartje van Kapelle-op-den-Bos.

Vanaf het prille begin werkten we aan de persoonlijkheid van Blend. Larkom bepaalde de huisstijl, ontwikkelde de website en startte de social media op. Dit alles nog voor de eerste koffie geschonken werd.
De website van Blend is een plaats waar klanten het menu zien, een digitale cadeaubon kopen en een bestelling plaatsen om later af te halen. Het is een drukbezochte website die we strategisch benutten om de omzet te verhogen.
De dag van de opening trok Larkom naar Blend met onze camera en maakten we sfeerbeelden die het gevoel in de zaak mooi weergeven. Deze foto’s gebruikten we niet alleen op Facebook & Instagram maar ook op plaatsen zoals ‘Google Mijn Bedrijf’. Zo weet elke potentiële klant meteen hoe gezellig het binnen is!
Blend heeft ook haar eigen kookboek. Dit kookboek heet Gewoonweg Lekker en werd vormgegeven door ons. Het werd in nauwe samenwerking met de zaakvoerders van Blend bedacht, samengesteld, ontworpen en gepubliceerd. Je kan het in hun zaak of op bol.com kopen.
Zoals je ziet is een zaak meer dan een logo en wat kleuren. Als je jezelf wil onderscheiden van je concurrentie dan moet jouw verhaal kloppen en duidelijk zijn. Een eerste indruk is goud waard.