WordPress Website Onderhoud

Net zoals elke andere website, vereist een WordPress-site regelmatig onderhoud om optimaal te blijven functioneren. Dit onderhoud omvat het updaten van thema's, plugins en de WordPress-core zelf, om ervoor te zorgen dat jouw website veilig, snel en responsief blijft.

Wees proactief en geef hackers geen enkele kans

Technisch onderhoud

Beveiligingsupdates

PHP-versie updates

Backups

Ondersteuning

Geen SPAM meer

Wat zijn de voordelen van een goed onderhouden WordPress website?

Optimale veiligheid

Door regelmatig onderhoud voer je proactief beveiligingsmaatregelen door en bescherm je je site tegen malware, hacks en andere veiligheidsrisico's.

Optimale prestaties

Updates en optimalisaties zorgen ervoor dat je site snel en efficiënt laadt, wat essentieel is voor een goede gebruikerservaring en SEO-ranking.

Nieuwste technologieën & standaarden

Het up-to-date houden van thema's, plugins en de WordPress core zorgt voor naadloze compatibiliteit met nieuwe technologieën en internetstandaarden.

Foutcorrectie

Regelmatige updates bevatten vaak oplossingen voor bekende bugs en problemen, wat leidt tot een stabielere en betrouwbare website.

SEO voordelen

Een veilige, snelle website die regelmatig wordt geüpdatet, scoort hoger in zoekmachineresultaten, wat essentieel is voor online zichtbaarheid.

Kostenbesparing

Voorkom dure noodsituaties en reparaties door je website proactief te onderhouden en potentiële problemen vroegtijdig aan te pakken.

Zo onderhouden wij WordPress websites

Maandelijkse updates

Wij zorgen ervoor dat alle componenten van je website up-to-date zijn om beveiligingsrisico's te minimaliseren en ervoor te zorgen dat je site gebruik maakt van de nieuwste functies en verbeteringen.

Veiligheidscontroles

Ons team gebruikt geavanceerde beveiligingstools om je website regelmatig te scannen op kwetsbaarheden en malware, en we handelen proactief af bij de detectie van eventuele dreigingen.

Prestatie optimalisaties

We controleren en optimaliseren de laadsnelheid van je site door middel van caching, het verkleinen van afbeeldingen, en het minimaliseren van CSS en JavaScript.

Regelmatige back-ups

Wij werken met een uiterst betrouwbaar back-up systeem dat elk uur een back-up van je volledige site maakt, zo kunnen we in noodgevallen terug in de tijd gaan.

Database optimalisaties

Wij schonen je database op door overbodige data te verwijderen, zoals oude revisies en spamcommentaren, om de efficiëntie en snelheid van je site te verbeteren.

SEO audits

We evalueren je website regelmatig op SEO-best practices om je online zichtbaarheid te verhogen, inclusief het optimaliseren van meta-titels, beschrijvingen, en keywords.

Bescherm je website & boost je succes