Website laten maken

Modern webdesign is essentieel voor het succes van een bedrijf. Een website laten maken is dus de eerste stap naar een krachtige digitale aanwezigheid. Maar waarom is het zo belangrijk en wat zijn de voordelen van het investeren in een professionele website?

Modern webdesign is ontzettend belangrijk voor elk modern bedrijf

E-commerce websites

Portfolio websites

Educatieve websites

Blogsites

Informatieve websites

Zakelijke websites

Wat zijn de voordelen van modern webdesign?

Professioneel & geloofwaardig

Een moderne, goed ontworpen website straalt professionaliteit uit en bouwt vertrouwen op bij je doelgroep. Het laat zien dat je serieus bent over je bedrijf en bereid bent te investeren in het bieden van een kwalitatieve online ervaring.

Verbeterde Gebruikerservaring (UX)

Moderne websites leggen de focus op gebruikerservaring, met intuïtieve navigatie, snelle laadtijden, en responsief design dat zich aanpast aan verschillende schermformaten. Dit zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken, wat de tevredenheid en conversies verhoogt.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

SEO (zoekmachine-optimalisatie) is een cruciaal onderdeel van moderne webontwikkeling. Een moderne website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat betekent dat deze hoger scoort in de zoekresultaten, waardoor meer potentiële klanten worden aangetrokken.

Schaalbaar & flexibel

Een moderne website houdt rekening met toekomstige groei en kan gemakkelijk worden aangepast of uitgebreid naarmate je bedrijf of je online behoeften veranderen. Dit zorgt ervoor dat je website op lange termijn waardevol blijft.

Concurrentievoordeel

Door te investeren in een moderne website, onderscheid je je van concurrenten die nog een oude website hebben. Dit kan doorslaggevend zijn voor klanten die tussen jou en een concurrent kiezen.

Efficiëntere Klantencommunicatie

Moderne websites bieden diverse mogelijkheden voor interactie, zoals live chat, contactformulieren en nieuwsbriefinschrijvingen, waardoor je efficiënter met je klanten kunt communiceren.

Meetbare resultaten

Met geavanceerde analysetools zoals Google Analytics kunnen we waardevolle inzichten bieden in het gedrag van bezoekers, de effectiviteit van content en campagnes waardoor je datagedreven beslissingen kunt nemen om je online strategie te verbeteren.

Nieuwe website laten maken? Zo pakken wij dat aan

Strategie & planning

Voordat we beginnen ontwerpen, nemen we de tijd om jouw bedrijf, doelstellingen, doelgroep en concurrentie grondig te begrijpen. Dit helpt ons om een strategische basis te leggen voor het project, inclusief het definiëren van de site-architectuur en de gebruikersreis.

Wireframing & prototyping

We creëren wireframes en prototypes om de structuur van de website te schetsen. Dit geeft een visuele weergave van de interface en helpt bij het plannen van de layout, de navigatie en de gebruikerservaring.

Ontwerp & visualisatie

We bepalen de kleurenschema's, typografie, afbeeldingen en andere ontwerpelementen die jouw merkidentiteit versterken. We streven naar een balans tussen esthetiek en functionaliteit, met aandacht voor responsiviteit en toegankelijkheid.

Ontwikkeling

Tijdens deze fase zetten onze webdesigners het ontwerp om in een werkende website. We gebruiken moderne tools om ervoor te zorgen dat de site snel, veilig en compatibel is met alle apparaten en browsers. We implementeren ook WordPress CMS, zodat we content kunt beheren en bijwerken.

Testen & kwaliteitscontrole

Voor de website live gaat, ondergaat deze uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. Dit omvat compatibiliteitstests, snelheidsoptimalisatie, en beveiligingscontroles. We testen ook de gebruikerservaring om ervoor te zorgen dat de site intuïtief & toegankelijk is.

Lancering

Na de succesvolle afronding van de testfase, bereiden we de website voor op lancering. Dit omvat het overzetten naar de live server, het uitvoeren van een laatste pre-live check en het instellen van SEO-grondbeginselen om de zichtbaarheid te verhogen.

Onderhoud, opvolging & SEO

Een moderne website is nooit echt 'af'. Na de lancering bieden we doorlopend onderhoud en updates om de website up-to-date, veilig en effectief te houden. We monitoren ook prestaties en gebruikersfeedback om continue verbeteringen door te voeren.

Klaar om online sterk te staan?